Ingezonden

 

Met leuke verhalen.

‘Meer dan je zult verwachten’
Door Michiel Steffers
4-april 2015

Als ieder ander kan ik gaan vertellen over de schoonheid van de Kiep, hoe mooi het gebouw is en hoe prachtig alles is georganiseerd. Maar in mijn ogen draait het niet alleen om deze ‘zichtbare’ schoonheid.
Je zou zeggen dat schoonheid zich aan de buitenkant bevindt, maar binnen de Kiep bevindt deze schoonheid voor het grootste gedeelte zich aan de binnenkant. Hierbij heb ik het niet over een mooi schilderijtje hier, een leuk lampje daar of het prachtige meubilair, nee dan heb ik het over veel meer dan dat. De schoonheid wordt vooral zichtbaar door de mensen die zich bezighouden met de Kiep.
Alle goedwillende mensen, allemaal vrijwilligers die zich bezighouden met het organiseren van activiteiten. ‘Door iedereen, voor iedereen’ is het motto wat de Kiep, wat de mensen en vrijwilligers uitdragen. Doordat al deze mensen het zelfde willen doen voor een ander wordt de onzichtbare schoonheid voelbaar gemaakt. Maar het aller belangrijkste is misschien wel dat zij de schoonheid niet alleen voelbaar, maar vooral zichtbaar maken. En dat is meer dan je zult verwachten.

..............

 

De Kiep functies:

  • Disco / Soos zaal
  • Vergaderruimte
  • Tentoonstellingsruimte

Social media:

facebook De Kiep

Dorpshuis De Kiep

Adres:

Dorpshuis De Kiep
Semsstraat 95
9659 PL
Eexterveenschekanaal